Шприц ковбасний
Ковбасний шприц призначений для вакуумування і наповнення ковбасних оболонок, штучних і природних безструктурним фаршем при виробництві варених, напівкопчених, варено-копчених ковбас і сосисок.
Технічні характеристики | ||
---|---|---|
1. | Продуктивність технічна (при вільному витіканні фаршу через насадку ф38 мм безструктурних ковбас типу молочної, докторської), кг / год, не менше | 1300 |
2. | Установлена потужність, кВт, не більше | 4,1 |
3. | Споживання електроенергії за одну годину роботи наповнювача, кВт.год,не більше | 2,8 |
4. | Геометрична місткість бункера, м3 | 0,11 |
5. |
Габаритні разміри, мм, не більше -довжина -ширина -висота |
1100 830 1960 |
6. | Маса , кг, не більше | 450 |
7. | Диаметр сменных цевок, мм | 12,18,28 |