Автомат для виготовлення ковбасних батонів
Призначений для утворення двошарової оболонки з целофанової стрічки, наповнення її ковбасним фаршем із одночасним вакуумуванням, формуванню ковбасного батона, виготовлення скріпок, накладання їх на кінці батонів і автоматичного відділення батонів один від іншого.
Автомат застосовується у ковбасних цехах м'ясопереробних підприємств. На спеціальному формотворному комірі виготовляється трубчаста оболонка. Автомат застосовується у ковбасних цехах м'ясопереробних підприємств. На спеціальному формотворне комірі виготовляється трубчаста оболонка. При проходженні через пустотілу цівку, на неї накладається маркована стрічка з позначенням виду ковбасного виробу і другий шар целофанової зовнішньої оболонки, який утворюється шляхом навивки її по спіралі.
Наповнення оболонки проводиться за допомогою наповнювача через цівку з одночасним вакуумуванням. Нашпріцьована оболонка подається в механізм виготовлення і накладення скріпок, де одночасно відбувається пережим оболонки, виготовлення двох скріпок з алюмінієвого дроту, накладення їх на кінці батонів і розрізання перемички між батонами.
Технические характеристики | ||
---|---|---|
1. | Продуктивність, кг/год. | 1200-2700 |
2. |
Розмір батона, мм: - діаметр - довжина |
65 или 90 500 |
3. | Споживання електроенергії, кВт / ч. | 5,47 |
4. | Встановлена потужність, кВт / год | 5,6 |
5. | Витрата стисненого повітря, м3 / ч. | 20 |
6. |
Габаритні розміри, мм - довжина - ширина - висота |
3890 1100 2300 |
7. | Масса,кг. | 1600 |
Наявність частотного перетворювача в автоматі дозволяє регулювати швидкість утворення ковбасної оболонки і швидкість руху ковбасних батонів по транспортерній стрічці.