Автомат для наповнення банок мясом

Автомат для наполнения банок мясом

Автомат для наполнения банок мясом

Технічні характеристики
1. Продуктивність, б / хв. 40-120
2. Доза м'яса, кг., не більше 1,0
3. Доза солі з перцем, г. 2,5-10
4. Точність дозування м'яса, солі з перцем,% 3
5. Ємність бункера: м'яса, кг., не більше 150
6. Ємність бункера: солі, кг., не більше 3,0
7. Ємність бункера: жиру, кг., не більше 15
8. Температура подаваного жиру, град. С, не більше 70
9. Температура води для обігріву корпусу живильника при виробництві консервів"Свинина тушкована", град. С, не менше 70
10. Витрати води на обігрів корпусу, куб. м / год. 0,35
11. Висота завантаження м'яса, мм. 1276-1361
12. Встановлена ​​потужність, кВт / год 5,2
13.

Габаритні розміри, мм

- довжина

- ширина

- висота

2708 1335 1663(2050)
14. Маса, кг, не більше 2160
15. Обслуговуючий персонал, чол. 1
<< Назад