Кутер Л5-ФКМ модернізований

Л5-ФКМ модернизированный Л5-ФКМ модернизированный


КУТЕРИ: призначені для остаточного тонкого подрібнення і фаршевиготовлення варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, варених, ліверних ковбас, сосисок та сардельок.

Технічні характеристики
1. Геометрична місткість чаші, м3, не менш 0,125
2. Технічна продуктивність за основним сировини при тривалості циклу небільше 5 хв, кг/ч, не менше 1000
3.

Маса завантаження, кг, не більше:

- за основною сировиною

- мороженої сировини

 

75

 50

4. Кількість пар ножів, шт. 3
5. Тривалість циклу, хв 3-5
6. Швидкість різання, м/с 80
7. Частота обертання ножового вала, об/хв 300-4000
8. Установлена потужність, кВт, не більше 40,0
9.

Габаритні разміри кутера, мм, не більше

-довжина

-ширина

-висота

 

2500

1500

1270

10. Маса кутера, кг, не більше 1800

<< Назад