Кутер Л5-ФКМ модернізований
КУТЕРИ: призначені для остаточного тонкого подрібнення і фаршевиготовлення варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, варених, ліверних ковбас, сосисок та сардельок.
Технічні характеристики | ||
---|---|---|
1. | Геометрична місткість чаші, м3, не менш | 0,125 |
2. | Технічна продуктивність за основним сировини при тривалості циклу небільше 5 хв, кг/ч, не менше | 1000 |
3. |
Маса завантаження, кг, не більше: - за основною сировиною - мороженої сировини |
75 50 |
4. | Кількість пар ножів, шт. | 3 |
5. | Тривалість циклу, хв | 3-5 |
6. | Швидкість різання, м/с | 80 |
7. | Частота обертання ножового вала, об/хв | 300-4000 |
8. | Установлена потужність, кВт, не більше | 40,0 |
9. |
Габаритні разміри кутера, мм, не більше -довжина -ширина -висота |
2500 1500 1270 |
10. | Маса кутера, кг, не більше | 1800 |