|
Кутер Л5-ФКБ модернізований | |
|
 |
КУТЕРИ: призначені для остаточного тонкого подрібнення і фаршевиготовлення варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, варених, ліверних ковбас, сосисок та сардельок.
Технічні характеристики |
1. |
Геометрична місткість чаші, м3, не менш |
0,250 |
2. |
Технічна продуктивність за основним сировини при тривалості циклу небільше 5 хв, кг/ч, не менше |
2250 |
3. |
Маса завантаження, кг, не більше:
- за основною сировиною
- мороженої сировини |
150
75 |
4. |
Кількість пар ножів, шт. |
3 |
5. |
Тривалість циклу, хв |
4-7 |
6. |
Швидкість різання, м/с |
65 |
7. |
Частота обертання ножового вала, об/хв |
300-3600 |
8. |
Установлена потужність, кВт, не більше |
48,5 |
9. |
Габаритні разміри кутера, мм, не более
-довжина
-ширина
-висота |
2750
1680
1430 |
10. |
Маса кутера, кг, не більше |
2610 |
<< Назад
|
 |
 |
|