Кутер Л5-ФКБ

Кутер Л5-ФКБ


КУТЕРИ: призначені для остаточного тонкого подрібнення і фаршевиготовлення варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, варених, ліверних ковбас, сосисок та сардельок.

Технічні характеристики
1. Геометрична місткість чаші, м3, не менш 0,250
2. Технічна продуктивність за основним сировини при тривалості циклу небільше 5 хв, кг/ч, не менше 2250
3.

Маса завантаження, кг, не більше:

- за основною сировиною

- мороженої сировини

 

150

75

4. Кількість пар ножів, шт. 3
5. Тривалість циклу, хв 4-7
6. Швидкість різання, м/с 65
7.

Частота обертання ножового вала, об/хв

1 швидкість

2 швидкість

1800 3600
8. Установлена потужність, кВт, не більше 48,5
9.

Габаритні разміри кутера, мм, не более

-довжина

-ширина

-висота

 

2750

1680 1430

10. Маса кутера, кг, не більше 2610

<< Назад