Кутер Л5-ФКБ
КУТЕРИ: призначені для остаточного тонкого подрібнення і фаршевиготовлення варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, варених, ліверних ковбас, сосисок та сардельок.
Технічні характеристики | ||
---|---|---|
1. | Геометрична місткість чаші, м3, не менш | 0,250 |
2. | Технічна продуктивність за основним сировини при тривалості циклу небільше 5 хв, кг/ч, не менше | 2250 |
3. |
Маса завантаження, кг, не більше: - за основною сировиною - мороженої сировини |
150 75 |
4. | Кількість пар ножів, шт. | 3 |
5. | Тривалість циклу, хв | 4-7 |
6. | Швидкість різання, м/с | 65 |
7. |
Частота обертання ножового вала, об/хв 1 швидкість 2 швидкість |
1800 3600 |
8. | Установлена потужність, кВт, не більше | 48,5 |
9. |
Габаритні разміри кутера, мм, не более -довжина -ширина -висота |
2750 1680 1430 |
10. | Маса кутера, кг, не більше | 2610 |