Шприц ковбасний

Наполнитель Л5-ФШБ, шприц


Ковбасний шприц призначений для вакуумування і наповнення ковбасних оболонок, штучних і природних безструктурним фаршем при виробництві варених, напівкопчених, варено-копчених ковбас і сосисок.

Технічні характеристики
1. Продуктивність технічна (при вільному витіканні фаршу через насадку ф38 мм безструктурних ковбас типу молочної, докторської), кг / год, не менше 1300
2. Установлена потужність, кВт, не більше 4,1
3. Споживання електроенергії за одну годину роботи наповнювача, кВт.год,не більше 2,8
4. Геометрична місткість бункера, м3 0,11
5.

Габаритні разміри, мм, не більше

-довжина

-ширина

-висота

 

1100

830

1960

6. Маса , кг, не більше 450
7. Диаметр сменных цевок, мм 12,18,28

<< Назад