Автомат для виготовлення ковбасних батонів


Призначений для утворення двошарової оболонки з целофанової стрічки, наповнення її ковбасним фаршем із одночасним вакуумуванням, формуванню  ковбасного батона, виготовлення скріпок, накладання їх на кінці батонів і автоматичного відділення батонів один від іншого.

Автомат застосовується у ковбасних цехах м'ясопереробних підприємств. На спеціальному формотворному комірі виготовляється трубчаста оболонка. Автомат застосовується у ковбасних цехах м'ясопереробних підприємств. На спеціальному формотворне комірі виготовляється трубчаста оболонка. При проходженні через пустотілу цівку, на неї накладається маркована стрічка з позначенням виду ковбасного виробу і другий шар целофанової зовнішньої оболонки, який утворюється шляхом навивки її по спіралі.

Наповнення оболонки проводиться за допомогою наповнювача через цівку з одночасним вакуумуванням. Нашпріцьована оболонка подається в механізм виготовлення і накладення скріпок, де одночасно відбувається пережим оболонки, виготовлення двох скріпок з алюмінієвого дроту, накладення їх на кінці батонів і розрізання перемички між батонами.

Технические характеристики
1. Продуктивність, кг/год. 1200-2700
2.

Розмір батона, мм:

- діаметр

- довжина

 

65 или 90

500

3. Споживання електроенергії, кВт / ч. 5,47
4. Встановлена ​​потужність, кВт / год 5,6
5. Витрата стисненого повітря, м3 / ч. 20
6.

Габаритні розміри, мм

- довжина

- ширина

- висота

 

3890

1100

2300

7. Масса,кг. 1600

Наявність частотного перетворювача в автоматі дозволяє регулювати швидкість утворення ковбасної оболонки і швидкість руху ковбасних батонів по транспортерній стрічці.

<< Назад